multiservicios calvia
Inici
Nosaltres
Serveis
Contacte
Roch-Services
Partners

Hablamos ESPAÑOL

Parlem CATALÀ

Wir sprechen DEUTSCH

We speak ENGLISH

Nous parlons FRANÇAIS

говорим на РУССКОМ

> Nosaltres

 

Multiservicios Calvià SL és una empresa que desenvolupa la seva activitat a tota l'illa de Mallorca. Proporciona tot tipus de serveis vinculats al sector de la construcció, reformes i activitats relacionades.


Multiservicios Calvià engloba sota una mateixa companyia el conjunt de professionals necessaris per realitzar un procés complet d'obra.

Compta amb una experiència de més de 35 anys en el sector, sent pionera en aplicar el concepte de 'multi serveis', també conegut com 'clau en mà'. És a dir, vostè no s'ha de preocupar de res fins al lliurament de la seva propietat totalment acabada i en perfectes condicions de neteja.

Aquest concepte implica subministrar, sense cost per al client, el servei de gestionar tot el procés de construcció o rehabilitació. D'aquesta manera el nostre client aconsegueix estalviar temps i diners tant en la coordinació com en la finalització de l'obra, aconseguint sempre el resultat satisfactori que proporciona una empresa de referencia en el sector.

Al llarg d'aquests més de 35 anys, centenars de treballs s'han finalitzat amb èxit, ajudant a construir i mantenir la nostra bona imatge a l'illa.

A més, garantim la seva satisfacció total amb el resultat rebut!

 

 

> ¿Per què escollir Multiservicios Calvià?

 

Sabem que la satisfacció que proporciona una feina ben feta es converteix en font de comentaris, recomanacions i consells dels nostres clients cap als seus amics i familiars perquè dipositin la seva confiança en Multiservicios Calvià. Per aquest motiu, invertim molt de temps i esforç a realitzar el treball encomanat de la millor manera possible.

Al llarg dels anys, hem constatat que és essencial lliurar els treballs amb la qualitat que exigeix el client. No obstant, en Multiservicios Calvià creiem que no només fa falta fer treballs de qualitat, sinó que a més s’han de realitzar-los amb la major brevetat, a preus correctes i oferint serveis afegits que aportin valor sense incrementar el preu. Aquests serveis sense cost potser puguin semblar obvis, però podem assegurar-vos que són realment difícils de trobar en aquest sector. Aspectes com:Serietat en el compliment, tant a la puntualitat de les nostres reunions, com a l'inici i la finalització de les nostres activitats. En definitiva, complim escrupolosament amb allò que hem acordat.

Idiomes. Perfecta atenció en castellà, català, alemany i anglès. Perquè senti que les seves demandes estan sent totalment compreses i el resultat serà realment el desitjat.

Professionalitat. Comportament, indumentària, higiene, equipament i infraestructures necessàries per realitzar els treballs que vostè requereixi, garantint la seguretat de la seva propietat durant i després de les nostres actuacions.

Cura de les propietats alienes. Tenim especial cura de no deteriorar aquells elements que estiguin al nostre espai de treball i que no seran remodelats, cobrint perfectament o desplaçant-los segons sigui possible, per evitar desperfectes innecessaris.

Neteja. Lliurem els nostres treballs en perfectes condicions de neteja. D'aquesta manera vostè podrà gaudir de la seva propietat en les condicions que es mereix des del primer moment, sense que hagi de treballar durant hores netejant, ordenant i desincrustant fins a arribar a veure la seva propietat amb l'aspecte que li correspon.

Tranquil·litat. La confiança i la tranquil·litat són aspectes fonamentals a l'hora d'embarcar-se en un procés d'obra. Multiservicios Calvià és una empresa solvent, assentada i capaç. La gent confia en nosaltres a causa de la nostra trajectòria d'èxits, aconseguint així que els nostres clients demostrin la seva satisfacció recomanant-nos al seu entorn. Saben de confiar en Multiservicios Calvià és garantia de tranquil·litat.

 

Copyright (c) 2011. Multiservicios Calvià, S.L. Todos los derechos reservados | diseñado por: dimage.es