multiservicios calvia
Inici
Nosaltres
Serveis
Contacte
Roch-Services
Partners

Hablamos ESPAÑOL

Parlem CATALÀ

Wir sprechen DEUTSCH

We speak ENGLISH

Nous parlons FRANÇAIS

говорим на РУССКОМ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Construcció

 

Vol construir-se una casa o obrir un negoci? Moltes persones han confiat en nosaltres per aquesta qüestió tan important. Vol que construïm també el seu?

 

El disseny és una part essencial per a la satisfacció final del seu habitatge. A Mallorca hi ha nombrosos estils que van des de les tradicionals possessions cobertes de pedra, fins a les de disseny modern i funcional. En Multiservicios Calvià hem desenvolupat projectes que engloben tots els estils, aconseguint sempre una construcció de qualitat, robusta en els seus fonaments i d'aspecte sensacional.


Podem ajudar-li a construir la seva casa, tant si necessita comprar un solar com si ja disposa del projecte d'un arquitecte. Gràcies a la nostra experiència en la construcció coneixem els procediments tècnics i legals necessaris per a la construcció d'habitatges.

Un cop gestionats els permisos i llicències per construir, ens farem càrrec del desenvolupament de l'obra, posant a la seva disposició els nostres coneixements adquirits al llarg de tots aquests anys, el nostre equipament especialitzat i per descomptat la nostra mà d'obra totalment qualificada.

 

La interacció entre nosaltres i els nostres clients és fluida i contínua durant tot el procés, sobretot a l'elecció de materials i elements del disseny. D'aquesta manera el propietari aconsegueix exactament el que vol i queda realment satisfet amb el resultat obtingut.

 

 

 

 

 

 

 

> Reformes integrals

 

Si esteu pensant reformar casa seva o el seu comerç i vol que formem part del projecte, pot posar-se en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de treballar amb vostè i posar a la seva disposició els nostres serveis. Assegureu-vos qualitat, disseny, assessorament i el millor servei!

 

Tant si té una idea molt clara del que vol, com si prefereix escoltar propostes pot confiar amb una empresa amb més de 35 anys d'experiència fent tota mena de reformes.

 

Així mateix, podem oferir aquesta part tan important en qualsevol reforma com és la decoració, ajustant-nos al seu estil i aportant idees útils per part del nostre decorador.

 

Sòls, banys i cuines són alguns dels elements més comuns a l'hora de donar-li un aire nou al seu habitatge, ja sigui per deteriorament, per envelliment dels materials o del disseny. Altres propietaris opten per canviar la distribució ampliant habitacions, canviant elements de lloc o creant nous espais, aconseguint realment un habitatge totalment renovat.

 

Sigui quin sigui el tipus de reforma que necessiti, pot comptar amb Multiservicios Calvià.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Manteniment de propietats

 

El nostre servei 'Benvingut a casa' és especialment interessant per als qui tenen la seva residència habitual fora de Mallorca i vénen a l'illa només de vacances o per curtes temporades.

 

El servei estàndard inclou una visita cada dues setmanes, per tal de controlar la seguretat, ventilar l'habitatge, comprovar que no hi ha desperfectes en portes o finestres, comprovar filtracions i / o humitats en sostres i parets; i comprovació de l'electricitat i fluxos d'aigua.

 

Les tempestes són poc freqüents a Mallorca, però realitzem una visita addicional per comprovar l'estat de l'habitatge després de cada tempesta a causa de l'increment del risc de desperfectes que pot haver patit la seva propietat.

 

Si ho desitja podem enviar per email fotografies preses a cada visita perquè vosté comprovi personalment l'estat del seu habitatge a Mallorca.

 

A més, pot encarregar una sèrie de serveis relacionats que li poden resultar de gran utilitat:

 

• Neteja abans, durant i després de la seva estada o la dels seus hostes
• Manteniment tècnic i químic de la seva piscina per trovar-la perfecta quan arribi
• Arranjament dels jardins i plantes perquè pugui trovar-los a la seva arribada  amb l’aspecte ideal per a la temporada.
• Pagament de subministraments i tributs
• Servei de lavanderia
• Cura de nens per personal d'especial confiança

 

A més, podem ajudar-te de manera gratuïta en els següents aspectes:

 

• Llista de la compra perquè disposi al frigorífic del que necessita quan arribi
• Assessorament sobre platges i llocs per visitar
• Reserves a restaurants
• Gestió de lloguer de cotxes

 

 

> Fontaneria

 

Necessita canviar aixetes, sanitaris o dutxes? Amb els nous dissenys d'aixetes, piques o rentamans que hi ha pot donar-li una imatge nova i diferent a la seva cuina o bany. A més de disposar d'una renovada i moderna instal·lació per professionals acreditats.

Necessita canviar la instal·lació d'aigua per estar obsoleta o amb perill de fuites? Té poca pressió a les seves canonades? Té fuites o embussos? Lamentablement en moltes ocasions en les que es requereixen serveis de fontaneria són per l'aparició de problemes i avaries.


Per a qualsevol tipus de problema en els seus sistemes de flux d'aigua posis en contacte amb Multiservicios Calvià. Nosaltres ho resoldrem de manera ràpida i eficient.

 

 

> Electricitat

 

La correcta il·luminació té importants efectes tant a l'estètica dels espais habitats com al consum energètic o el confort ambiental del seu habitatge. Per tant, formen part dels nostres serveis l'assessorament sobre els diferents sistemes d'il·luminació eficient, així com la seva instal·lació per part dels nostres professionals.

 

També renovem instal·lacions de quadres elèctrics, instal·lacions d'ICP (obligatori actualment) o renovació del cablejat antic en habitatges, comerços i edificis, adaptant-los a l'actual normativa segons la delegació d'indústria de Balears.

 

Els nostres electricistes tenen la màxima formació i estan habilitats per certificar amb la seva signatura i el seu número de col·legiat els treballs realitzats per a complir amb tots els requeriments legals.

 

> Pintura

 

La qualitat tant a la pintura com al pintor són d'especial importància si es volen mantenir els resultats a llarg termini. Treballem amb els millors materials i comptem amb els millors professionals per aconseguir resultats realment satisfactoris.

 

Pintura de façanes o interiors, amb els efectes més avantguardistes per donar-li un estil realment satisfactori i innovador al seu habitatge.

 

 

> Aïsllaments

 

Aïllaments tèrmics, acústics, tancaments de balcons o qualsevol espai obert amb doble vidre de cambra tèrmica.

 

Des de fa alguns anys fins l'actualitat ha proliferat un tipus de reforma consistent en el tancament de terrasses, porxos o balcons. L'objectiu és aprofitar ampliant l'habitatge amb aquells espais que han deixat d'utilitzar-se amb regularitat.

 

¡Augmenti l'espai del seu habitatge amb l'aprofitament dels m2 que menys fa servir!

 

 

 

 

 

> Disseny en obra

 

Disseny d'interiors amb base fixa. Dissenys moderns, minimalistes o rústics.


Si vol optar per un disseny d'obra en lloc del mobiliari tradicional, el ventall de possibilitats és ampli i atractiu. Hi ha una gran diversitat de materials per a tots els gustos i estils amb els quals s'aconsegueix una combinació realment única i exclusiva.

 

Aquest tipus de decoració suporta millor el pas del temps, reduint el deteriorament i per tant millora la qualitat estètica. La neteja també resulta més còmoda per la major resistència dels materials als productes químics tradicionals.

 

Especialment indicat per a aquelles persones que no suporten trobar-se amb una decoració pràcticament idèntica a altres habitatges que visiten.

 

Miri els resultats dels nostres treballs per convèncer-se!

 

 

> Fusteria

 

Un altre aspecte fonamental a la decoració i el confort del seu habitatge són els elements de:

 

Fusta: Portes, armaris, parquet o cuines a mida són alguns dels components fonamentals d'un habitatge. Tots els elements de fusta, tant d'aspecte rústic com modern es poden encarregar a Multiservicios Calvià.

 

Alumini i PVC: Els marcs, finestres i portes exteriors d'alumini i PVC resisteixen molt millor l'erosió dels fenòmens meteorològics. Per descomptat, també inclòs a Multiservicios Calvià.

 

¡Multiservicios Calvià li proporciona el que necessita!

 

> Piscines

 

Disposar d'una piscina a Mallorca és un dels plaers més desitjats i accessibles. Existeixen diferents formes, materials, il·luminació i sistemes de manteniment que requereixen d'opinió experta per gaudir al màxim de la seva piscina.

 

Podem encarregar-nos des del disseny de la forma i els materials, fins que pugui donar-se el primer bany a la seva nova piscina!

 

 

> SPA

 

És el somni de molta gent. Pot demanar-nos assessorament sobre els diferents tipus i preus de spa. Es sorprendrà!

 

La varietat a l'oferta de spas és realment àmplia a l'actualitat. Des d'aquells prefabricats que requereixen d'un espai petit i una senzilla instal·lació, a aquells personalitzats en els quals l'únic límit és la seva imaginació.

 

S’imagina disposar d'un spa a casa seva de Mallorca?

 

> Patis i jardins

 

Si la seva propietat disposa de patis o espai enjardinat pot optar per diverses alternatives. Des d'un jardí de gespa amb plantes i flors, fins a un pati rústic, fonts, porxos o camins.

 

Cadascun d'ells té els seus encants i cada un d'ells exigeix una dedicació diferent per al seu manteniment.

 

 De qualsevol manera, a Multiservicios Calvià estarem encantats de proporcionar-li el pati o jardí que desitgi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> ITE (Inspecció Tècnica d'edificis

 

En ser Multiservicios Calvià una empresa de construcció, no proporciona directament el servei de la inspecció tècnica d'edificis, ja que es podria incórrer en un conflicte d'interessos. No obstant això, si vol podem posar-li en contacte amb professionals independents que gaudeixen de la nostra total confiança per a realitzar l’inspecció i l'informe posterior.

 

D'altra banda, en cas de rebre un informe desfavorable que obligui legalment a realitzar obres a l'edifici, estarem encantats d'encarregar-nos de tornar-li a la seva propietat el nivell de seguretat i estètica que necessiti.

 

Informació d'interès sobre les ITE

 

L’ ITE és una inspecció que han de passar els edificis del municipi de Palma en funció de la seva data de construcció. L'objecte és acreditar el seu estat de seguretat i serà necessari realitzar-ho a tots aquells edificis amb més de 25 anys d'antiguitat, ja siguin habitatges, locals comercials, oficines o indústries.


En cas d'habitatges o locals integrats en una comunitat de propietaris legalment constituïdes, el deure d'inspecció correspon a la Comunitat.

 

Les dates límit per realitzar la inspecció tècnica dels edificis són:

 

1. - Edificis anteriors a 1900 i / o catalogats ......... fins al 31 desembre 2009

2. -Edificis entre 1900 i 1910 ................................. fins al 31 desembre 2010
3. -Edificis entre 1911 i 1930 ................................. fins al 31 desembre 2011
4. -Edificis entre 1931 i 1940 ................................. fins al 31 desembre 2012
5. -Edificis entre 1941 i 1950 ................................. fins al 31 desembre 2013
6. -Edificis entre 1951 i 1960 ................................. fins al 31 desembre 2014
7. -Edificis entre 1961 i 1965 ................................. fins al 31 desembre 2015
8. -Edificis entre 1966 i 1970 ................................. fins al 31 desembre 2016
9. -Edificis entre 1971 i 1980 ................................. fins al 31 desembre 2017
10. -Edificis entre 1981 i 1993 ................................. fins al 31 desembre 2018

 

 

Inspecció Tècnica de l'Edifici, que inclou revisió dels següents elements de l'edifici:

 

• Estat de l'estructura i fonamentació,
• Estat de les façanes exteriors i interiors
• Estat de cobertes i terrats

 

Què passa si la ITE és favorable?

En cas que, segons el parer de l'arquitecte que signi l'informe, l'edifici es trobi en bones condicions, el resultat de la ITE serà favorable i els propietaris no estaran obligats a fer obres. L'expedient serà arxivat per l'Ajuntament fins a la següent inspecció, d'aquí a 10 anys.

 

Què passa si la ITE és desfavorable?

Si la ITE és desfavorable, aleshores es reflecteix com a tal en l'informe, es descriuen les patologies trobades, la seva gravetat i la seva solució. S'establirà un termini aproximat per l'ajuntament juntament amb el tècnic competent en funció del perill que representin aquestes anomalies per dur a terme les obres de reparació de l'edifici.

 

 

Copyright (c) 2011. Multiservicios Calvià, S.L. Todos los derechos reservados | diseñado por: dimage.es