multiservicios calvia
Inici
Nosaltres
Serveis
Contacte
Roch-Services
Partners

Hablamos ESPAÑOL

Parlem CATALÀ

Wir sprechen DEUTSCH

We speak ENGLISH

 

 

 

 

 

 

 

> Construcció

 

Vol construir-se una casa o obrir un negoci? Moltes persones han confiat en nosaltres per aquesta qüestió tan important. Vol que construïm també el seu?

 

El disseny és una part essencial per a la satisfacció final del seu habitatge. A Mallorca hi ha nombrosos estils que van des de les tradicionals possessions cobertes de pedra, fins a les de disseny modern i funcional. En Multiservicios Calvià hem desenvolupat projectes que engloben tots els estils, aconseguint sempre una construcció de qualitat, robusta en els seus fonaments i d'aspecte sensacional.


Podem ajudar-li a construir la seva casa, tant si necessita comprar un solar com si ja disposa del projecte d'un arquitecte. Gràcies a la nostra experiència en la construcció coneixem els procediments tècnics i legals necessaris per a la construcció d'habitatges.

Un cop gestionats els permisos i llicències per construir, ens farem càrrec del desenvolupament de l'obra, posant a la seva disposició els nostres coneixements adquirits al llarg de tots aquests anys, el nostre equipament especialitzat i per descomptat la nostra mà d'obra totalment qualificada.

 

La interacció entre nosaltres i els nostres clients és fluida i contínua durant tot el procés, sobretot a l'elecció de materials i elements del disseny. D'aquesta manera el propietari aconsegueix exactament el que vol i queda realment satisfet amb el resultat obtingut.

 

 

Copyright (c) 2011. Multiservicios Calvià, S.L. Todos los derechos reservados | diseñado por: dimage.es